Зустріч з літом-2019

/Files/images/ozdorovlennya/DSCN6250.jpg

Улітку 2019 діяв пришкільний табір «Бригантина». Програма включала в себе не тільки виховні заходи, бесіди з БЖ, заходи з оздоровлення дітей. А також протягом всієї табірної зміни для зміцнення здоров’я дітей, інструктором з фізкультури спільно з вихователями проводилися спортивні заходи: ігри з використанням м’яча, скакалки, обручів, спортивних палиць, стрибки в довжину та висоту. Інструктор з фізкультури Лємєшов Ю.Б. розробив цілу низку спортивних годин на кожний день. Кожного дня інструктор проводив з дітьми зарядку під музичний супровід. Також (за окремим списком) проводив корегуючу гімнастику. У своїх планах конкретно вказував, що повинні виконувати діти з різних медичних груп. Діти багато часу перебували на свіжому повітрі, більшість ігор і спортивних занять проводилося на вулиці, мали можливість відпочити і зміцнити своє здоров’я.

Для здоров’я важливі і повноцінне харчування, і рух, і відпочинок, і психоемоційний комфорт. Для учасників літнього табору відпочинку «Бригантина» було організовано повноцінне дворазове харчування в їдальні школи (вартість 1 дітодня в середньому становила – 20 грн). До меню були включені фрукти, овочі, а також натуральні соки, кондитерські вироби, м’ясні та рибні продукти.

У таборі працював хореографічний гурток, тому заходи, які проводилися вихователями весь час, супроводжувалися музичним оформленням. Заняття в хореографічному гуртку сприяли збагаченню культури, розвитку естетичного та музичного смаку, прагненню до прекрасного у вихованців. Діти з задоволенням відвідували гурток.

У таборі були проведені піші екскурсії: «Віконце в природу», «Стежками нашого села», «Аптека навколо нас», «Турист завжди стежку знайде», під час яких діти спілкувалися з природою, змогли відчути красу довкілля, прислухатись до голосів природи. На одній з екскурсій молодшими вихованцями було зібрано для шкільної їдальні липовий цвіт та лікарську ромашку.

Діти з великим задоволенням приходили кожен день в табір, де їх привітнозустрічаливихователі.Різноманітність форм та методів роботи сприяло розвитку спостережливості і творчої самостійності дітей, вихованню в них фізичної витривалості та інтересу до занять фізкультурою, зміцненню здоров’я, загартовуванню організму, зміцненню відносин у колективі, взаємовідповідальності, бажання брати активну участь у спільних справах: конкурсах, змаганнях, розважальних святах, трудових операціях, акціях, виставках, іграх, лінійках, екскурсіях.

/Files/images/ozdorovlennya/DSCN6228.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 335

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.