Перемоги в ХІІ Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

/Files/images/зображення_viber_2023-10-12_09-20-52-457.jpg

За результатами фінального етапу ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка наша учениця Юлія Кучів нагороджена дипломом ІІІ ступеня (наказ Міністерства освіти і науки України від 15. 07. 2022 р. № 631 «Про нагородження переможців ХІI Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка»).

Дівчинка з початкової школи захоплювалася вивченням української мови та літератури, брала участь у Міжнародних конкурсах та перемагала на районному та обласному рівнях.

Напередодні повномасштабної війни 5 лютого 2022 року Юлія взяла участь у ХІI Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який відбувся у м. Херсоні.

Через воєнні дії та окупацію ми пізніше дізналися про перемогу, але завжди радіємо високим результатам здобувачів освіти нашого закладу. Вітаємо Юлію Кучів, її вчительку української мови та літератури Ліну Віталіївну Третяк, а також безмежно вдячні мамі Оксані Валеріївна за постійну підтримку.

Віримо в ЗСУ, в Перемогу, мир, щасливе життя наших дітей.

Кiлькiсть переглядiв: 10

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.